Over ons

Helmut Moelands psychotherapie, relatietherapeut, gestalttherapeut, psycholoog

Helmut Moelands

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en van nature ben ik geïnteresseerd in dat wat hen bezig houdt. Als gestalttherapeut is het contact met mijn cliënten dan ook hetgeen wat me motiveert en enthousiasmeert. De wijze waarop elk mens het beste van zijn leven probeert te maken kan me raken en ontroeren en hierin herken ik ook mijn eigen zoeken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door vriendelijkheid, humor en aanvaarding van de persoon zoals hij is. Ik vind dit belangrijk want pas vanuit deze veiligheid kan het werk ook doelgericht, doortastend en soms ook confronterend zijn. Lees meer…

 

Annet Moelands

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik gefascineerd ben door de mens achter de mens. Wat beweegt mensen, waar word je gelukkig van. Waar word je door geraakt en hoe ga je daar dan mee om? Ik ben een emotioneel en gevoelig mens en dit is mijn kracht. In de therapie gebruik ik deze kant van mij om met de cliënt mee te voelen.Lees meer…

Annet Moelands-Aarts psychotherapie psycholoog gestalttherapeut relatietherapeut

 

Ik heb een diep respect voor de wijze waarop elk mens met zijn moeilijkheden omgaat en het beste van zijn leven probeert te maken met de mogelijkheden die hij heeft. Het is deze eigen kracht, deze overlevingsdrang die streeft naar geluk maar waarvan we soms niet in de gaten hebben hoe we onszelf ermee in de weg zitten.

-Helmut Moelands

Ik geloof dat ieder mens in essentie volmaakt is en alles aanwezig is om tot volle bloei te komen. Men hoeft vaak enkel maar even liefdevol aangeraakt te worden om weer tot bewustzijn te komen.

-Annet Moelands-Aarts.