Vergoedingen gestalt therapie

  • Om een optimale vergoeding te realiseren zijn wij lid van meerdere beroepsverenigingen. Wij worden dan ook door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket voor individuele en/of relatietherapie. afhankelijk van uw pakket wordt een sessie geheel of gedeeltelijk vergoed met een bepaald maximum per jaar.
  • Veel zorgverzekeraars vergoeden wel individuele therapie maar vergoeden géén relatietherapie. Wij raden u aan om zelf informatie hierover in te winnen bij uw verzekeraar.
  • Indien u recht heeft op vergoeding vanuit het aanvullende pakket valt dit niet onder het eigen risico.
    U kunt de factuur gesplitst van ons ontvangen zodat u deze beiden kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.
  • U kunt vergoeding aanvragen bij de Sociale Verzekering Bank als u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget. Zie www.svb.nl
  • Als u hiervoor in aanmerking komt, kunt u op basis van de wet “Bijzondere bijstand” vergoeding aanvragen bij de Sociale Dienst van uw gemeente.

Zorgverzekeraars veranderen hun voorwaarden zonder ons daarvan op de hoogte te stellen. Ondanks de grote zorg die onze beroepsverenigingen besteden aan het actueel houden van dit overzicht, kunnen er geen rechten aan ontleent worden.
 
Informeer altijd zelf vooraf bij uw zorgverzekeraar.
Indien u onze hulp hierbij wilt, neem dan contact met ons op.

Vergoedingenoverzicht

Wij zijn lid van meerdere beroepsverenigingen om daarmee een optimale vergoeding te bewerkstelligen. Wij zijn beiden lid van de NBGT en RBCZ. Helmut is ook nog lid van de NVAGT. Het is mogelijk dat uw verzekeraar de ene beroepsvereniging niet vergoedt maar de andere wel. Als één van de beroepsverenigingen genoemd wordt is dat voldoende om voor vergoeding in aanmerking te komen. Klik hieronder op een logo om naar het vergoedingenoverzicht van desbetreffende beroepsvereniging te gaan.