Stiltedagen en Retraites – Nieuw aanbod – Nieuwe website

Oyah in samenwerking met A*H Gestalttherapie verzorgen ook stiltedagen en retraites. Bekijk onze website www.stilte-dagen.nl voor het huidige aanbod.

Onze stiltedagen en retraites worden gehouden op een prachtige locaties midden in de natuur. We nodigen je uit om stil te worden en naar binnen te keren. Dat wat zich vanuit de stilte aandient, ga je op een creatieve wijze vorm geven. Wij zorgen voor een breed palet aan werkvormen, mogelijkheden en materialen. Ook zullen rituelen, wandelingen en individuele gesprekken met één van ons vrijblijvend worden aangeboden.

Creativiteit helpt je om tot rust te komen, de stilte in te gaan en je binnenwereld zichtbaar te maken. Je maakt ruimte om vorm te geven. Tijdens de stiltedagen bieden we daarom je de gelegenheid om met allerlei creatieve werkvormen aan de slag te gaan zoals bijvoorbeeld (mandala)tekenen, schilderen, stippen, vilten, zeepsteen- en hout bewerken, schrijven, boetseren, etc. Je geeft vorm aan wat er in je leeft op een manier die bij jou past.