Annet Moelands-Aarts

Annet Moelands-Aarts psychotherapeut psycholoog gestalttherapeut relatietherapeut

Mijn naam is Annet Moelands. Ik ben geboren in Breda maar verhuisde al snel naar Raamsdonksveer. Hier heb ik een gelukkige jeugd gehad samen met mijn ouders en mijn broer. Als jong meisje zag en voelde ik meer dan mijn omgeving. Zo wist ik veel dingen van mensen die mij nooit verteld waren en zag ik energieën. Veel later in mijn leven besefte ik me dat ik mediamiek begaafd en hoogsensitief ben.

Op de jonge leeftijd van 17 jaar ben ik gestart als leerling A-verpleegkundige in het Pasteur ziekenhuis in Oosterhout. Ik heb 11 jaar in de verpleging gewerkt en heb er veel gezien en meegemaakt. Natuurlijk was er veel ziekte en lijden en het beste wat ik kon doen voor mijn patiënten was hen een goede verzorging en mijn welgemeende aandacht geven. Door de bezuinigingen in de gezondheidszorg werd dit echter steeds moeilijker. Omdat dit voor mij erg moeilijk te aanvaarden was en omdat ik een stevige basis onder mijn spiritualiteit wilde hebben, besloot ik voor gestalttherapeut te gaan studeren bij de PIT, school voor de scheppende mens, in Breda. Zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd geweest in de mens achter de mens en in mijn werk als gestalttherapeut kan ik hier ook echt de tijd voor nemen. Samen met mijn man heb ik inmiddels een bloeiende praktijk opgebouwd waar ik trots op ben. Met twee opgroeiende kinderen is dit soms best druk maar ik vind toch steeds weer de tijd om me verder te verdiepen en te studeren. Naast individuele therapie en relatietherapie geef ik specifieke trainingen in het ontwikkelen van intuïtie en mediumschap. Zie hiervoor mijn website voor spiritualiteit.

Ik werk rondom diverse problematieken bij volwassenen en geef samen met mijn partner relatietherapie. Ook werk ik met hoogsensitieve volwassenen, pubers en kinderen. In mijn werk ben ik niet anders dan thuis, gewoon Annet. Ik hou van no nonsens maar kan niet om de magie heen die het leven ook in zich draagt. Ik heb veel passie voor mijn werk en vooral voor mijn cliënten. Ik geloof dat ieder mens in essentie volmaakt is en alles aanwezig is om tot volle bloei te komen. Men hoeft vaak enkel maar even liefdevol aangeraakt te worden om weer tot bewustzijn te komen. Mijn manier van werken kenmerkt zich dan ook door warmte, directheid, authenticiteit en bovenal betrokkenheid.

 

Opleidingen, werkgevers en cursussen:

1982-1986           Koningin Juliana M.A.V.O te Raamsdonksveer.

1986-1987            I.N.T.A.S. (vooropleiding A. verpleegkundige) te Breda.

1987-1991           BORG Opleiding tot A verpleegkundige te Breda.

1988-2000           Werkzaam als A-verpleegkundige Pasteur ziekenhuis te Oosterhout.

2001-2005           Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf Olleke Bolleke.

1995                      Cursus Geriatrie.

1998-2004           Gestaltopleiding  De Pit te Breda.

2004                      Psychopathologie door Stef van der Lande te Breda

2009                      Systemisch werk door Berg te Antwerpen.

2009                      4-Daagse training Engels mediumschap door Jackie Wright te Hoeven.

2010                      Cursus Intuitiëve ontwikkeling/Mediumschap door John Johnson te Breda.

2010                      Beeldende jaarcursus Irene van der Wolf te Breda

2011                      4-Daagse training Engels mediumschap door Eileen Davis te Hoeven.

2011                      Cursus Trance mediumschap door Jackie Wright.

2012                      Cursus Trance mediumschap door Mark Falconer-Atlee.

2009-2012           P.R. commissie Beroepsvereniging N.B.G.T.

2013                      Bijscholing E.M.D.R. NEM Academy te Breda.